Beauty,  Nagellak,  Swatches

Essence Midnight Masquerade nagellak

Essence trend edition Midnight Masquerade nagellak nail polish

Een paar weken geleden hebben we Halloween kunnen vieren. Ik geniet nog even na met de trend edition Midnight Masquerade. Deze trend edition bevat producten in mysterieuze kleuren zoals rood, zwart en lavendel die zorgen voor een mystieke uitstraling.

Midnight Masquerade bevat o.a. twee duo ombre lipsticks, vier prachtige kleuren oogschaduw met een ‘folie-effect’ en een zwarte oogschaduwbasis die ook kan worden gebruikt als kajal. EN … deze collectie bevat vier nagellakjes. Twee daarvan hebben een Latex Matt effect en die laat ik je vandaag zien. De andere twee zijn prachtige glitter nagellakjes.

03 A Vampire Kissed My Neck
Essence trend edition Midnight Masquerade nagellak nail polish 03 A Vampire Kissed My Neck

04 The Walking Red
Essence trend edition Midnight Masquerade nagellak nail polish 04 The Walking Red

De nagellakjes die ik je vandaag laat zien zij twee rode tinten met semi-matte latex finish. De kleuren spreken mij erg aan. Het zijn geen standaard rode kleuren en daarnaast maakt de semi matte latex finish ze nog unieker. De formule bij beide nagellakjes was goed. Ik had twee laagjes nodig om ze dekkend te krijgen.

Midnight Masquerade is nu nog verkrijgbaar in de winkel. Van mij krijgt deze collectie een dikke plus want de kleuren zijn prachtig, unieke finishes en de producten van Essence hebben altijd een hele goede prijs. Uit deze collectie spreken mij naast de nagellakjes, de verschillende oogschaduw me het meest aan.

Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens!

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook