Nagellak,  Swatches

Essence Festival of Colours – Arriba! trend edition

DSC01929 copy

Hola! Leuk dat je tijd vrij kon maken om mijn blog te bezoeken.

Vandaag heb ik een hele leuke glitter topper voor je.  Festival of Colours is mijn favoriet van deze trend edition. De glitters is zo leuk en vrolijk. Festival of Colours heeft een transparante basis en daarin zwemmen rode, blauwe, oranje, mintgroene en witte hexagonale glitters. En in deze glitter topper zitten ook witte bloemen!

DSC01934 copy

Aanbrengen was heel gemakkelijk. Op mijn nagels zie je een laagje Festival of Colours over Essence Brazil Jungle.

DSC01938 copyDSC01933 copy

Bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je me laat weten of jij deze glitter topper ook gekocht hebt.

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook