Accessoires

Cuoio armand

iOnTrend Cuoio armband schuifkralen

Een paar weken geleden had Mariska (van doormariska.nl) een hele gave winactie. Je kon een Cuoio armband winnen. In eerste instantie had ik niet gewonnen. Maar op een middag zag ik een Facebook bericht van Mariska dat de winnares zich na een week nog niet gemeld had. Je kon een mail sturen en dan zou ze een nieuwe winnares kiezen. Ik heb een mail gestuurd en een paar uur later kreeg ik een mailtje van Mariska met de leuke boodschap: ik had gewonnen!

Ik had een cadeaubon gekregen van €20,- om een Cuoio armband uit te kiezen bij gewoonsieraden.nl. Ik kende gewoonsieraden al, want ik had er zelf ook al eens armbanden en schuifkralen gekocht. Op een avond ben ik lekker online gaan shoppen en dit heb ik gekozen.

iOnTrend Cuoio armband schuifkralen

Cuoio armbanden zijn leren armbanden waar je schuifkralen aan kunt rijgen. Op de website hebben ze smalle armbanden en brede armbanden. Allemaal even leuk, dus het is nog niet zo gemakkelijk om te kiezen LOL. Ik koos deze negen schuifkralen (€1,95) voor smalle armbanden:

  • Slider zilver met cabochon supernova haze blue
  • Slider zilver met cabochon leopard light turquoise
  • Slider zilver met cabochon leopard dafne marrone bruin
  • Slider zilver met cabochon leopard greige
  • Slider zilver met cabochon pearl shine dark greige
  • Slider zilver met cabochon zebra zwart bruin wit
  • Slider zilver met cabochon purple tanzanite paipolas matt
  • Slider zilver met cabochon leopard dafne grey
  • Slider zilver met cabochon pearl shine evening blue

Ook koos is een smalle leren armband in de kleur graphite grijs (€5,75). En als je de rijgkralen aan de armband rijgt zien ze er zo uit. Maar je kunt ze natuurlijk ook wisselen.

iOnTrend Cuoio armband schuifkralen iOnTrend Cuoio armband schuifkralen iOnTrend Cuoio armband schuifkralen

Ik had ook al eerder zitten zwijmelen bij de Love armbanden. Love armbanden zijn stijlvolle en tijdloze armbanden met antiek zilveren bloem of hart. De armband heeft een antiek zilveren beugel en leren koord. Ik koos de zilver metallic armband met bloem. De armbanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar en ik koos 17 cm en die past perfect.

iOnTrend love armband bloem flower

Leuk dat je even bij me kwam kijken. Heel fijn weekend alvast!

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook