Nail art

COTM Oktober: Afrika

Nail art challenge of the month Afrika

Welkom terug bij een nieuwe Challenge Of The Month. We zijn alweer een aantal maanden onderweg en iedere mand blijft het voor mij een uitdaging om een nieuwe nail art te verzinnen bij het thema. Deze maand is het thema: Afrika. Ik had er zo’n zin in toen ik het thema zag, alleen heb ik heel lang lopen piekeren wat ik nou zou maken. Ik besloot uiteindelijk mijzelf weer eens een echte uitdaging te geven door een henna nail art te maken.

Ik ben op zoek gegaan naar de perfect image plates. Ik koos uiteindelijk voor Born Pretty Store BP-48 en Bundle Monster 616. De basiskleur is Color Club 1077 Comfy Cozy. Ik heb de nail art versierd met gouden studs die ik een hele tijd geleden bij Action had gekocht.

henna nail art iOntrend

En toen kwam het moeilijkste gedeelte. Ik ben online gaan zoeken naar henna tatoeages voor inspiratie. Vervolgens heb ik mijn hele huis overhoop gehaald naar iets waar ik de henna tatoeage mee kon maken. En uiteindelijk vond ik een bruine gel pen (ook van de Action) Ik heb hem eerst getest en hij ging heel erg gemakkelijk van mijn hand af met wat aceton. En toen ben ik gaan tekenen en dit is het resultaat. Ik hoop dat je het leuk vindt.

henna nail art iOnTrend

En dit zijn de nail arts van de andere dames. Enjoy!

Nail art challenge of the month Afrika

Malinka van Nails by Malinka

Nail art challenge of the month Afrika

Ilse van INFnails

Nail art challenge of the month Afrika

Mandy van Mandybos

Nail art challenge of the month Afrika

Kim van Kimcarolina

Nail art challenge of the month Afrika

Diana van Gekopnagellak

Nail art challenge of the month Afrika

Cindy van Brilliantnails

Nail art challenge of the month Afrika

Norma van Funky G Nails

Deze nail art heeft naar mijn idee de meeste originele nail arts opgeleverd tot nu toe. Volgende maand gaan we een hele kleurrijke nail art voor je maken en ik ben benieuwd of je dan net zo kunnen verrassen als nu. Als je leuke ideeën hebt voor een thema zou ik het erg leuk vinden als je die wilt delen door een reactie achter te laten.

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook