iOnTrend

COTM mei: Vogels

Vandaag is het 1 mei. We beginnen deze maand met een nieuwe nail art. Dit keer hebben we gekozen voor het thema Vogels. Super leuk thema.

Ik heb voor dit thema een zwart/wit nail art gemaakt. Ik houd heel erg van het contrast tussen zwart en wit. Ik gebruik het niet vaak in een nail art. De vogels die ik gebruikt heb zijn in het zwart gestempeld over een andere afbeelding heen. Ik heb de image plate BPL-025 gebruikt van Born Pretty Store. Deze heb ik laatst ook gebruikt in mijn panda nail art. Ik hoopte ze in de afbeelding op te laten gaan zodat je echt even zou moeten zoeken. Ik heb nog iets meer oefening nodig om deze techniek te beheersen LOL.

 

En hier zijn de vogel nail arts van de andere meiden. Enjoy!

Kim van Kimcarolina

Cindy van Brilliantnails

Diana van Gekopnagellak

Ilse van INFnails

Malinka van Nails by Malinka

Leuk dat je een kijkje kwam nemen. Graag tot gauw.

Liefs Imke

6 Reacties op COTM mei: Vogels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook