Nail art

COTM juni: Geometric

Welkom bij de allerlaatste COTM. Na drie jaar is er een einde gekomen aan deze challenge. Ik heb het met veel plezier gedaan. De Challenge heeft me uitgedaagd, ik heb nieuwe nailart vriendinnen leren kennen en vooral heel veel plezier gehad. Op dit moment zijn er geen plannen om iets anders te gaan doen. Mocht dan veranderen, dan hoor je het uiteraard hier als eerste!

Voor mijn laatste nailart heb ik een water decal gebruikt. Ik kocht ooit een hele set designs via AliExpress en dit is er een van. De combinatie van groen, blauw, geel en wit spreekt me aan en het doet me denken aan zuid Spanje of Portugal. De kleuren en patronen zie je terug in hun tegels. Als basis heb ik een witte nagellak gebruikt van HEMA.

Dit zijn de nail arts van de andere meiden. Enjoy!

Cindy van Brilliantnails

Kim van Kimcarolina

Ilse van INFnails

Malinka van Nails by Malinka

Diana van Gekopnagellak

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Graag tot gauw.

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook