Nail art

COTM juni: bloemen

nail art Challenge Of The Month flowers bloemen

Welkom bij een nieuwe Challenge Of The Month. Ieder maand weer een feestje om zoveel mooie nail arts bij elkaar te zien. Deze maand is het zeker weer een feestje, maar toch ook met een verdrietig gevoel. Het is namelijk de allerlaatste COTM met de groep meiden waar ik het afgelopen jaar mee ‘gestreden’ heb. Het goede nieuws is dat COTM zeker doorgaat, ik weet alleen nog niet wie er in de nieuwe groep komen en of ik er zelf weer bij zit. Zodra ik dat weet vertel ik je er meer over.

Het thema van deze maand is Bloemen. Zo leuk. Bloemen zijn mijn meest favoriete afbeeldingen om te gebruiken voor nail art. Ik heb meerdere image plates met hele mooie bloemen en voor deze maand heb ik een nail art gemaakt met een van die plates. Mijn basis is China Flower (leek me wel toepasselijk) van de Revlon Perfumerie lijn. Op mijn middel- en ringvinger heb ik een hele grote bloem gestempeld met image plate Flowers 05 die ik op Ebay kocht. Op mijn wijsvinger en pink heb ik een zwarte bloem geplaatst die ik bij Claire’s had gekocht.

nail art challenge flowers red nail stamping

En dit zijn de nail arts van de andere meiden.

nail art challenge flowers
Wil je meer nail arts van Bianca zien, klik dan hier

Challenge of the month nail art flowers bloemen
Mandy maakt nog meer mooie nail arts, bekijk ze op haar blog

Challenge of the month nail art flowers bloemen
Julia heeft weer een prachtige nail art gemaakt. Om haar blog te bezoeken klik hier

Challenge of the month nail art flowers bloemen
Om het blog van Ilse te bezoeken, klik hier.

Challenge of the month nail art flowers bloemen
Wil je meer nail arts van Mirjam zien, klik dan hier om haar blog te bezoeken.

Challenge of the month nail art flowers bloemen
Voor het blog van de meiden van xNailartForYou klik hier.

Challenge of the month nail art flowers bloemen
Om meer mooie nail arts van Cindy te bekijken, klik hier

Challenge of the month nail art flowers bloemen
Klik hier om het blog van Esmee te bezoeken.

Challenge of the month nail art flowers bloemen
And last but not least de nail art van Lonneke. Klik hier om haar blog te bezoeken.

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor al die keren dat je onze challenges bezocht hebt. Graag tot het nieuwe jaar met nieuwe challenges.

Liefs Imke

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook