Nail art

COTM juli: Birthday

nail art birthday

Vandaag de allereerste challenge van het 3e COTM jaar! Niet te geloven dat we alweer aan een nieuw jaar beginnen. Dit jaar zijn we met 8 meiden. Een aantal bekende gezichten (LOL) en wat nog leuker is … we hebben er ook een aantal nieuwe meiden bij. Ook hebben we voor de komende maanden weer nieuwe nail art challenges verzonnen. Degene die we je vandaag laten zien is BIRTHDAY.

Ik heb me laten inspireren door de kleine ronde nail art pareltjes die al maanden en maanden in mijn lade lagen te wachten op de perfecte nail art. En omdat ze mij enorm doen denken aan ballonnen, besloot ik ze voor deze challenge te gebruiken. Ik draag op mijn wijsvinger en pink de textured nagellak 010 Adorable van P2. Op mijn middel- en ringvinger draag ik Sally Hansen White On (ze is bijna op). De schattige poedel en mevrouw met de pettycoat zijn water decals die ik ooit kocht via BornPrettyStore.com. De mini pareltjes zijn van Essence.

nail art birthday

En dit zijn de nail arts van de andere meiden. Enjoy!

nail art birthday

Norma van Funky G Nails

nail art birthday

Ilse van INFnails

nail art birthday

Mandy van Mandybos

nail art birthday

Diana van Gekopnagellak

nail art birthday

Kim van Blossomslife

nail art birthday

Malinka van Nails by Malinka

nail art birthday

Cindy van Brilliantnails

Liefs Imke

 

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook