iOnTrend

COTM jnuari: Diamonds

Nail art challenge of the month Diamonds

Hallo, hallo! Welkom bij alweer een nieuwe nail art challenge. Voordat we naar de nail arts gaan , wil ik je eerst de allerbeste wensen wensen voor dit nieuwe jaar. Ik hoop dat 2017 een geweldig jaar voor je wordt met veel liefde, mooie momenten en nieuwe uitdagingen.

Dit jaar beginnen we direct met een geweldig thema –  Diamonds. Ik wist direct wat ik wilde gebruiken voor deze challenge. Ooit, lang, lang geleden had ik sieraden gekocht die speciaal voor je nagels zijn. Ik had ze nog nooit gedragen en wist dat deze challenge het ideale moment zou zijn. Ik heb een sieraad met een grote nep diamant in het midden. Er zitten ook nog een paar kleine nep diamantjes bovenin. Op mijn vingers draag ik Essie ‘Not just a pretty face’. Ik had drie laagjes nodig om haar dekkend te krijgen. Daar overheen heb ik met zilver een patroon gestempeld. Als laatste heb ik op iedere nagel nog een diamantje geplaatst.

Nail art challenge of the month Diamonds

Dit zijn de nail arts van de andere meiden.

Nail art challenge of the month Diamonds

Cindy van Brilliantnails

Nail art challenge of the month Diamonds

Diana van Gekopnagellak

Nail art challenge of the month Diamonds

Ilse van INFnails

Nail art challenge of the month Diamonds

Malinka van Nails by Malinka

Nail art challenge of the month Diamonds

Mandy van Mandybos

Nail art challenge of the month Diamonds

Kim van Kimcarolina

Dit was de challenge voor deze maand. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Graag tot gauw!

Liefs Imke

8 Reacties op COTM jnuari: Diamonds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook