iOnTrend

COTM augustus: Vakantie

Nail art challenge summer holiday

Hallo, hallo! Welkom bij een nieuwe Challenge Of The Month. En deze keer is het thema VAKANTIE. Dat moet toch de beste periode van het jaar zijn? Als ik aan vakantie denk, dan denk ik aan zon. zee en strand. Heerlijk luieren en je dagen vullen met alleen maar dingen doen waar je zin in hebt.

Voor deze challenge heb ik twee liefdes gecombineerd: nail art en washi tape. Misschien weet je het nog niet, maar ik ben dol op washi tape. Altijd al een grote liefde gehad voor pennen, boekjes, stickers etc. En sinds een tijdje ook washi tape. Het is net zo leuk als nagellak. Klein, kleurrijk en super leuk om bijv. je brieven of agenda mee te decoreren. Maar zou je ook je nagels met washi tape kunnen decoreren? Dat leek me een leuke uitdaging. Ik heb deze ‘beach’ washi uitgekozen van Masté. De print is precies waar ik aan denk als ik aan vakantie denk. Ik heb de washi op maat geknipt en het op mijn nagels geplakt. Dat was een heel tijdrovend klusje LOL. En daarna heb ik er een laag top coat over gedaan en nog een laag matte top coat. Ik vind het effect heel leuk en ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

iOnTrend Nail art challenge summer holiday

Dit zijn de nail arts van de andere meiden. Enjoy!

Mandy Nail art challenge summer holiday

Mandy van Mandybos

Kimcarolina

Kim van Kimcarolina

Nail art challenge summer holiday

Ilse van INFnails

Nail art challenge summer holiday

Norma van Funky G Nails

Nail art challenge summer holiday

Malinka van Nails by Malinka

Nail art challenge summer holiday

Cindy van Brilliantnails

Nail art challenge summer holiday

Diana van Gekopnagellak

Ik hoop dat je het leuk vond om alle verschillende nail arts te zien. Ik wens je een hele fijne zomer!

Liefs Imke

11 Reacties op COTM augustus: Vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook