Nail art

COTM april: Koningsdag

COTM koningsdag

Hallo, hallo! Kun je geloven dat het eerste kwartaal van 2017 alweer achter ons ligt? Ik kan het niet geloven. De tijd lijkt echt sneller te gaan tegenwoordig LOL. Het goede nieuws is dat een nieuwe maand een nieuwe nail art betekent. Deze maand hebben we gekozen voor het thema Koningsdag. Over een paar weken is het weer zover. Vandaag geven je vast wat inspiratie.

Mijn nail art heb ik gemaakt met een paar verschillende nagellakjes; Sally Hansen White On (wit), Sally Hansen Firey Island (oranje), P2 100 Precious (goud sand style) en Konad black (zwarte stempelnagellak). Ik begin oranje steeds meer te waarderen en had echt zin om deze nail art te maken. Ik wilde de oranje nagellak combineren met een kroontje. Na lang zoeken vond ik tussen mijn Bundle Monster image plates een plate met 2 kroontjes. Ik heb er sterren bij gedaan om het allemaal wat vrolijker te maken.

iOnTrend Nail art Koningsdag 2017 orange

En dit zijn de creaties van de andere dames. Enjoy!

Nail art Koningsdag 2017 orange

Cindy van Brilliantnails

Nail art Koningsdag 2017 orange

Diana van Gekopnagellak

Nail art Koningsdag 2017 orange

Malinka van Nails by Malinka

Nail art Koningsdag 2017 orange

Ilse van INFnails

Nail art Koningsdag 2017 orange

Kim van Kimcarolina

Ik hoop dat we je hebben kunnen inspireren. Ga jij wat leuks doen met Koningsdag? Ik hoop weer een aantal nagellakjes te verkopen.

Liefs Imke

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook