Beauty,  Close Up,  Huidverzorging

Close Up: Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Het is het hele jaar belangrijk om je huid goed te verzorgen, maar nu in de winter is het goed om je huid wat extra liefde te geven. Door de warme en droge lucht van de verwarming en de kou buiten heeft je huid het zwaar te verduren. Ik gebruik sinds een aantal weken een heerlijk vochtinbrengend masker van Clinique.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Dit masker heeft de mooie naam Moisture Surge Overnight Mask gekregen. De naam zegt het al, dit masker laat je de hele nacht op je gezicht zitten. De tube zit in de bekende lichtgroene verpakking van Clinique. Het masker zelf zit in een lichtroze tube en heeft een zilverkleurige dop. In totaal krijg je 100 ml.

Clinique Moisture Surge Overnight MaskClinique Moisture Surge Overnight Mask

Moisture Surge Overnight Mask is een verzachtend en voedend nachtmasker, die zorgt voor een intensieve vochtinbreng om de huid weer vol en soepel te maken. In tegenstelling tot vele andere maskers, spoel je dit masker niet af. Nadat je je gezicht gereinigd hebt breng je het aan op je gezicht, hals en decolleté. Dit masker doet zijn werk terwijl je slaapt. De ultrarijke crèmeformule versterkt, kalmeert én verzacht de huid. De volgende ochtend wordt je wakker met een hele zachte huid die heerlijk aanvoelt en er goed doorvoed uitziet.  Het masker is geschikt voor alle huidtypes.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Na de eerste nacht was ik overtuigd. De rijke crème voelt direct heerlijk aan op de huid. En binnen een paar minuten trekt het in de huid, maar laat nog wel een laagje achter. Toen ik de crème op mijn huid deed zou ik haast zweren dat ik ‘slurp, slurp’ hoorde LOL. Mijn huid had klaarblijkelijk dorst. Dit masker gebruik ik 1 a 2 keer in de week. Als ik denk dat ik het nodig heb gebruik ik het. Je kunt het dus in het begin vaker aanbrengen om je huid een extra boost te geven.

Dit masker is te koop in de webshop van Clinique en bij de bekende parfumeriezaken.  Het makser kost €37,20.

Liefs Imke   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook