Nagellak,  Swatches

Claire’s Matte Lime

Claire's 17008 Matte Lime Green nagellak nail polish

Hallo, hallo! Vandaag heb ik een neon nagellakje. Dit is 17008 Matte Lime Green van Claire’s. Als je op wilt vallen is dit de kleur, want het is een echte neon. In het flesje ziet ze er fris en fruitig uit, maar op je nagels is het een echte neon.

Claire's 17008 Matte Lime Green nagellak nail polishcopy

Ik kocht haar laatst toen Claire’s een leuke actie had, 3 + 3 gratis. Omdat ik niet alleen nagellakjes wil kopen die ik al in mijn collectie heb, leek Matte Lime Green me een hele goede kandidaat.

Matte Lime Green heeft niet de beste formule. Het is vrij dik en had moeite om ze gelijkmatig te verdelen. Ze had de neiging strepen te trekken als je nog een keer met de kwast over de nagellak ging. De kleur is super. Ik weet alleen niet of ik dapper genoeg ben om haar naar het werk te dragen LOL.

De volgende foto’s heb ik in de schaduw genomen en dan kun je het neon effect nog beter zien. En ze is echt matte.

Claire's 17008 Matte Lime Green nagellak nail polish

Ben je dol op de kleur maar niet op de finish, dan kun je haar met een top coat heel gemakkelijk omtoveren tot een glanzende nagellak. Ik heb hier een laagje 16762, een multi color staafglitter topper, op mijn nagels gedaan. Zoals je misschien ziet zijn de ‘strepen’ ook direct verdwenen.

Claire's 17008 Matte Lime Green nagellak nail polish

Ik vind het een leuke toevoeging aan mijn collectie en zal haar zeker nog een keer dragen. Maar misschien als accent nagel, daar voel ik me prettiger bij LOL.

Zou jij Matte Lime Green dragen?

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook