Nagellak,  Swatches

Claire’s Ditsy Floral Pink

Claire's 38826 Ditsy Floral Pink

Laatst kreeg ik een hele leuke verrassing in de brievenbus. Marjolein had me dit nagellakje cadeau gedaan en ik ben er heel erg blij mee. Hij stond op mijn wensenlijstje dus de verrassing was extra groot toen ik de envelop opende. Ik had nooit verwacht dat zij haar al had kunnen vinden. Hoe leuk is dat!

Claire’s 38826 Ditsy Floral Pink
De naam van deze beauty is Ditsy Floral Pink. Ze komt uit de Ditsy Floral collectie die uit meerdere kleuren bestaat: Pink, Yellow en Bue. En ik heb ook een glitter lakje die Ditsy Floral heet.

In deze roze variant zitten verschillende glitters. Als eerste de bubblegum roze matte hexagonale glitters. Naast roze zitten er ook behoorlijk veel matte witte glitters in. Maar de piece de résistance zijn de limegroene bloemetjes. Ze zijn behoorlijk groot en je moet er dus even naar vissen, maar er zitten er genoeg in zodat je er een kan vinden.

Claire's 38826 Ditsy Floral PinkClaire's 38826 Ditsy Floral PinkClaire's 38826 Ditsy Floral Pink

Ik ben heel erg blij met deze glitter nagellak en ik zal je ook snel de andere kleuren laten zien.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook