Nagellak,  Nail art,  Swatches

Claire’s 16659 Multi Glitter

Claire's 16659 Multi Glitter

Een tijdje geleden liet ik je een shoplog zien. Ik had 6 nagellakjes bij Claire’s gekocht, want op dat moment hadden ze een 3 + 3 gratis actie. Een van de 6 nagellakjes die ik kocht was deze vrolijke 16659 Multi Glitter. Glitter nagellakjes zijn niet per sé mijn favoriete nagellakjes omdat ze gewoon meer tijd kosten om te verwijderen. Maar de verschillende kleuren en vormen spreken me wel erg aan en dus koop ik ze toch LOL.

Claire's 16659 Multi Glitter

Multi Glitter is een mix van kleine hexagonale glitters in verschillende kleuren. Ik heb kunnen ontdekken: geel, zwart, blauw, roze, turkoois en wit. op de foto’s kun je zien dat ik ze niet op al mijn nagels heb gedaan. Op mijn pink zie je Coral K08. Op mijn wijsvinger Claire’s scented nail polish in Strawberry. Onder de Multi Glitter heb ik een laagje Sally Hansen White On.

Claire's 16659 Multi Glitter

De glitters zitten in een transparante basis. De verhouding glitter / basis is niet ideaal. Als je het met de kwast aanbrengt is de kans groot dat je maar een paar glitters krijgt en een dikke laag van de transparante basis. Ik heb de nagellak op een stukje plastic gedaan en vervolgens met een nail art kwast op mijn nagels aangebracht. Dat ging beter.

Claire's 16659 Multi Glitter

Binnenkort nog meer nagellakjes. Graag tot ziens.

Liefs Imke

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook