Nagellak

Ciaté mini mani adventskalender dag 21

Ik heb vakantie! Oh, hier heb ik zo naar uitgekeken. Ik weet nu al dat ik er 100% van ga genieten. Twee weken uitslapen, leuke dingen doen. En ik heb heel veel tijd om aan mijn blog te werken. Laat ik mijn vakantie maar goed beginnen door deurtje 21 te openen.

Ciate mini mani month adventskalender dag 21 - 071 Fade to Greige

Ciate mini mani month adventskalender dag 21 - 071 Fade to Greige

Achter deurtje 21 zit een prachtige taupe kleur. Hij heet 071 Fade to Greige, dus zou je vermoeden dat het een grijs / beige nagellak is. Maar dat is het niet. Het is een paarse taupe kleur. Super mooi en die past ook heel mooi bij de 058 Cookies and Cream.

Ciate mini mani month adventskalender dag 21 - 071 Fade to GreigeCiate mini mani month adventskalender dag 21 - 071 Fade to Greige

Tekst in het deurtje: Hugs and kisses xoxo

Q: Heb jij nog vrij de komende weken?

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook