Nagellak,  Swatches

China Glaze Hang-ten Toes

Summer-NEON-Header

Ik ben dol op neon nagellakjes. Alleen ben ik niet zo dapper om ze regelmatig te dragen. Herken je dat? De meer geaccepteerde kleuren gaan dan nog, maar een hele bizar felle groen of combinatie van neons durf ik niet zo goed op mijn werk te dragen.

Vandaag een van de kleuren die wat ‘veiliger’ zijn. Een heerlijke lichtroze neon. Dit is Hang-ten Toes uit de China Glaze 2012 Summer Neons collectie. Ik weet dat ik dit lakje veel later gekocht heb en ze is nog steeds verkrijgbaar bij o.a. prettypolish.nl.

China Glaze Hang-ten Toes

Ik heb voor de swatches geen witte basis gebruikt. De echte neon liefhebbers zeggend dat een goede neon geen witte basis nodig heeft. En ik ben het met ze eens. Op de foto’s zie je twee laagjes en een top coat. De nagellak is zo heerlijk zuurstok roze … I ♥ it!

China Glaze Hang-ten Toes China Glaze Hang-ten Toes

Een echte aanrader als je van dit soort kleuren houdt. De nagellak van China Glaze heeft een goede kwaliteit, is betaalbaar en vrij van Tolueen, Formaldehyde en DBP.

Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens!

Liefs Imke

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook