Nagellak,  Swatches

China Glaze Bling it on

China Glaze 1184 Bling it on nagellak nail polish

Hallo, hallo! Leuk dat je er bent. Vandaag heb ik een heel leuk glitter nagellakje voor je van China Glaze.

Bling it on komt uit de 2013 Glitz Bitz ’n Pieces collectie. In deze collectie zaten 6 chunky glitter nagellakjes. Bling it on is een zwarte en paarse glittermix in een transparante basis. Het flesje zit vol met matte en metallic micro glitter, hexagonale glitters in verschillende maten en staaf glitter. Een hele leuke mix! Op mijn nagels zie je één laagje Bling it on over Purple Grey van Kiko.

China Glaze 1184 Bling it on nagellak nail polish China Glaze 1184 Bling it on nagellak nail polish

Ik heb Bling it on al met veel plezier gedragen. Ik ben heel benieuwd wat jij van dit nagellakje vindt en ben ook benieuwd hoe zou jouw ideale glittermix eruit ziet?

Liefs Imke

4 Reacties

 • Diana (Gek op Nagellak)

  Leuke lak! Ik vind vooral de combinatie van verschillende soorten glitters heel leuk. In mijn ideale glittermix zou ik zeker geelgroene of blauwpaarse flakies doen, die van elke kant net een andere kleur lijken te hebben. Van dat effect ben ik altijd onder de indruk 🙂

  • iontrend

   Jouw ideale mix klinkt echt heel erg mooi. Ik ben benieuwd of er al ooit zo’n mix gemaakt is. Als die er laat t me vooral weten, want die wil ik graag dragen.

 • Pearl

  Dit vind ik een hele mooie combinatie. Zelf draag ik veelal crème nagellakjes, maar soms kan een mooie glittercombinatie ook mooi zijn. Dit is een leuke inspiratie voor mij voor deze week😜…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook