Nagellak,  Swatches

Catrice NOIR lacquer – deel 2

Catrice Noir lacquer NIEUW

De grote assortimentswissel heeft plaatsgevonden. Het schap van Catrice staat vol met nieuwe producten. Een van de nieuwe producten van Catrice die ik direct uit wilde proberen waren de nieuwe Noir lacquer nagellakjes. Laatst kon je al Noir Blue, Noir Gris en Noir Vert van dichtbij bekijken (klik hier voor het artikel). Vandaag laat ik je de andere drie kleuren uit de collectie zien.

Bijna zwarte nagellak is helemaal on trend dit najaar en daar speelt Catrice met de 6 Noir lacquers goed op in. Op de website omschrijft Catrice de nagellakjes zo: “Zwart is terug van weggeweest! De langdurige nagellak is het nieuwe zwart voor manicure. De hoogglans textuur is voorzien van een kleine kleurtouch en biedt optimale dekking en prachtige kleurresultaten.”

Catrice Noir lacquers NIEUW Noir Marron, Noir Rouge, Noir Cassis

Vandaag dus de laatste drie lakjes uit deze collectie. En zoals je op de foto kunt zien lijken ze heel veel op elkaar. Zou dat bij de swatches ook zo zijn?

01 Noir Marron
Er bestaat een blog met de naam ‘I dig brown nail polish’. En dat vond ik heel grappig, want blijkbaar is bruin niet de meest geliefde nagellakkleur. Ik houd ook van bruine nagellak en deze Noir Marron is ook een van mijn favorieten. Het is een hele rijke donkerbruine kleur.

Catrice Noir Lacquer 01 Noir Marron

02 Noir Rouge
Zoals ik al schreef, lijken deze drie nagellakjes heel erg veel op elkaar. De Noir Rouge heeft een vampy rode kleur en is ook erg mooi. Alleen lijkt ze van een afstand wel erg veel op Noir Marron en Noir Cassis. Je kunt het verschil wel zien, maar dan moet je goed kijken. De formule was goed.

Catrice Noir Rouge nagellak nagellack nail polish

03 Noir Cassis
Als laatste Noir Cassis. Van mij had ze nog wat paarser mogen zijn. Prachtige kleur en goede formule.

Catrice Cassis Noir nagellak nail polish nagellack

Al met al een hele leuke collectie. Zeker als je, net zoals ik, van donkere nagellak houdt. De formule van alle nagellakjes was goed. Groot voordeel is dat ook alle lakjes gemakkelijk te verwijderen waren. Geen vlekken, geen nagelriemen die je schoon moet schrobben. Niet van dat alles. Het kwastje verdeeld de nagellak gemakkelijk over de nagel en zorgt ervoor dat je gemakkelijk een professionele manicure hebt. Ze kosten €2,89 per stuk en zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

Wat is jouw favoriet van deze drie Noir lacquers?

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook