Nagellak,  Swatches

Catrice NOIR lacquer – deel 1

Catrice Noir lacquer NIEUW

Twee keer per jaar vindt de grote assortimentswissel plaats. Voor mij nog altijd een leuk moment, want ik ben zo benieuwd welke nieuwe producten in het schap zullen verschijnen. Een van de nieuwe producten van Catrice die me direct opvielen waren de nieuwe Noir lacquer nagellakjes. Bijna zwarte nagellak is helemaal on trend dit najaar en daar speelt Catrice met de 6 Noir lacquers goed op in.

Op de website omschrijft Catrice de nagellakjes zo: “Zwart is terug van weggeweest! De langdurige nagellak is het nieuwe zwart voor manicure. De hoogglans textuur is voorzien van een kleine kleurtouch en biedt optimale dekking en prachtige kleurresultaten.”

Catrice Noir Lacquer NIEUW Noir Blue, Noir Gris, Noir Vert

Vandaag kan ik je 3 van de 6 nagellakjes laten zien.

04 Noir Blue
Ik begin voor het gemak bij nummer 4 LOL. Noir Blue is een hele donkerblauwe nagellak. In het flesje is duidelijk zichtbaar dat het om een blauwe nagellak gaat. Je zult zien dat dat bij andere kleuren minder duidelijk is. De nagellak had een hele fijne formule. Twee gemakkelijke laagjes en de nagellak heeft een hoogglans finish. Hier zie je twee laagjes zonder top coat.

Catrice Noir Lacquer 04 Noir Blue

05 Noir Gris
Verrassend genoeg is deze Noir Gris een van mijn favorieten. Toen ik ze in het schap zag staan was ik niet echt onder de indruk, maar op de nagel is ze erg mooi. Net geen zwart, maar een hele mooie antracietgrijs. Ook hier twee laagjes zonder top coat.

Catrice Noir Lacquer 05 Noir Gris

06 Noir Vert
Noir Vert is de laatste die ik je vandaag kan laten zien. Dit nagellakje is echt zwart met en drupje groen. Als je je best doet zie je dat er een hint groen in zit. Dit is dus een van de lakjes, dat als de naam niet op de verpakking had gestaan, ik gezegd had dat het een zwarte nagellak was. Nog steeds mooi, maar ik had liever gezien dat ze iets groener was geweest.

Catrice Noir Lacquer 06 Noir Vert

Dit waren de eerste drie Noir lacquer nagellakjes die ik ja kan laten zien. Alle drie hebben ze een hele fijne formule. Sommigen waren wat dun bij de eerste laag, maar bij de tweede laag waren ze volledig dekkend. Groot voordeel van deze lakjes is, dat ze geen van allen vlekken achterlaten. Verwijderen was zo gemakkelijk en daardoor kreeg ik nog meer plezier in deze lakjes. Het kwastje is ook goed en verdeelt de nagellak goed over de nagel.

Ik kocht ze bij Kruidvat en betaalde €2,89 voor een nagellakje. Deze week heeft Kruidvat 1 + 1 gratis op alle nagellak. Dit is dus het moment om ze te kopen. De andere drie nagellakjes uit deze collectie komen ook snel online. Ik moet er nog twee swatchen en zal dat proberen zo snel mogelijk te doen.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van de Noir lacquers vindt en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook