Nagellak,  Swatches

catrice moon rock 06 magical bluelight

Kun je deze nagellakjes nog herinneren? Ze hebben begin dit jaar in het schap gestaan, maar zijn er onlangs uitgehaald. Ik was er altijd nieuwsgierig naar en heb laatst in de SALE een flesje meegenomen. En dat was een goede keuze! Wat een leuk lakje is dit!

Dit is Magical Bluelight, een van zes Moon Rock nagellakjes van Catrice. Het is een effect lakje en geïnspireerd op aarde, stenen en metalen. Afhankelijk van de schaduw, wordt het sneldrogende effect zichtbaar. De nagellak heeft verschillende kleuren glitter en is doordrenkt met fijne, glinsterende zilveren of gouden vlokken en creëren ze een unieke en verfijnd effect met slechts één keer aanbrengen.

Ik was vrij laat om fan te worden van deze lakjes helaas. Ik had er graag nog een paar willen proberen. Misschien vind ik er ooit nog een in de uitverkoop bak. Heb jij ook een van de Moon Rock nagellakjes van Catrice?

Liefs Imke

Eén reactie

  • Pearl

    Ik heb ook zitten kijken naar dit lakje en heb het destijds laten staan, omdat er geen interessante aanbieding was. En toen er wel een 1+1 actie was, was deze collectie verdwenen🙁. Ik zal eens in de sale bakken kijken, maar ik vrees dat ik deze mooie kleur niet meer kan vinden. Van alle Moon rock lakjes vind ik deze kleur het mooist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook