iOnTrend

Catrice Kaviar Gauche – Fleur du Soir

Catrice Kaviar Gauche limited edition 2016 - nagellak nail polish Fleur Du Soir

Deze week komt er een nieuwe limited edition van Catrice uit. De naam van deze collectie is Kaviar Gauche. Er is al eerder een limited edition verschenen met deze naam, maar dit jaar krijg je de 2016 editie!

Kaviar Gauche 

Catrice Kaviar Gauche Fall 2016 Collection

Bloem van de Nacht. Ogenschijnlijk gewichtloos kant, zachte silhouetten en elegante kleuren vormen de inspiratie voor de limited edition Kaviar Gauche. Het is het resultaat van de laatste samenwerking van Catrice en het ontwerpersduo Kaviar Gauche. De producten van deze limited edition combineren bloemen en wonderlijke details met elegante kleuren als donkerrood, roze en nude.

Fleur du Soir
Ik vond deze limited edition laatst al in Duitsland en heb 1 nagellakje gekocht. Kaviar Gauche bevat in totaal 4 nagellakjes en dit was de enige die mij echt aansprak.

Catrice Kaviar Gauche limited edition 2016 - nagellak nail polish Fleur Du Soir

Fleur du Soir is een hele donkerrode cream. Ik geloof dat ze dit soort kleuren rood ook wel ossenbloed rood noemen. Perfect voor de herfst en zeker mijn meest favoriete kleur uit deze collectie. De formule was goed. Twee gemakkelijke laagjes om haar dekkend te krijgen.

Catrice Kaviar Gauche limited edition 2016 - nagellak nail polish Fleur Du Soir Catrice Kaviar Gauche limited edition 2016 - nagellak nail polish Fleur Du Soir

Heb jij al iets uit deze collectie op je verlanglijstje staan?

Liefs Imke

8 Reacties op Catrice Kaviar Gauche – Fleur du Soir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook