Nagellak,  Swatches

Catrice Chrome Infusion nagellak

Chrome nagellakjes. Catrice heeft ze nieuw leven ingeblazen met de Chrome Infusion nagellakjes. Vijf nagellakjes met ieder een unieke finish.

Chrome metallic is nou niet direct mijn favoriete finish voor nagellak. Ik heb een hekel aan de strepen die een metallic nagellakje achterlaat. Maar deze nagellakjes hadden zulke bijzondere kleuren en de duo chrome zorgde ervoor dat ik ze ‘moest’  hebben.

Deze eerste is direct mijn favoriet. Het is nummer 03 Unexpected Red. Ze is dekkend in 2 laagjes en heeft een shift van rood naar paars. De shift is in het flesje veel sterker dan op mijn nagels. Dat vind ik jammer.

Enchanted Camouflage is een nagellakje dat me deed denken aan de beruchte Peridot van Chanel. Deze nagellak heeft een goud/groene duochrome.

Ik was nieuwsgierig en heb de nagellakjes gedragen. De metallic duo chrome finish is nog steeds niet mijn ding. Ik ga deze nagellakjes wel gebruiken voor nail art. Vaak stempelen dit soort nagellakjes namelijk heel erg goed!

Wat vind jij van deze nagellakjes? Heb je er zelf ook een gekocht?

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook