Nagellak,  Swatches

Catrice Brown collection

 I DIG BROWN NAIL POLISH

Iedereen die van bruine nagellak houdt nu de hand opsteken LOL. Ik ben dol op bruine nagellak. Niet iedere kleur bruin, maar wel de meeste. Catrice heeft voor dit najaar een speciale collectie uitgebracht met verschillende bruine nagellakjes. Ze heten de Brown collection en zijn te vinden in het reguliere schap van Catrice. Ik laat ze vandaag aan je zien.

01. Fashion Addicted
Dit eerste nagellakje heeft een middenbruine kleur. De finish is een soort ‘brushed metal’. De kleur spreekt me aan en het matte effect ook. Wat vind jij?

02. Sophisticated Vogue
Van alle nagellakjes spreek deze me het minst aan. De kleur is net iets te flets. En een metallic finish is mijn minst favoriete finish. Toch zal ik dit nagellakje nog gebruiken, want vaak zijn dit soort nagellakjes heel geschikt om mee te stempelen!

03. Goddess of Bronze
De derde is mijn absolute favoriet. Ik heb je deze nail art al eerder laten zien en ik ben er nog steeds verliefd op. Ik zal deze Goddess of Bronze niet zo snel als een volledige manicure dragen, maar als nail art wil ik haar wel iedere dag dragen.

04. Unmistakeable Sheer
Het laatste nagellakje is ook een favoriet. Deze kleur bruin maakt me gelukkig. De formule was erg goed en dit is een aanrader.

Wat vind jij van deze collectie? Zou je er een of meerdere willen proberen?

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook