Nagellak,  Nail art

Catrice Be Pool

Catrice C01 Be Pool

Blogger doet bekentenis … de laatste tijd heb ik soms een overweldigend gevoel. Ik heb zoveel nagellakjes dat ik de meeste slechts één keer draag. En ik heb ook nagellakjes in mijn collectie die ik nog nooit gedragen heb. Ik dacht dat ik het nooit zou zeggen, maar ik heb nu vaak het gevoel dat ik genoeg heb. Ik heb bijna alle kleuren en finishes in mijn collectie of heb ze op een bepaald moment geprobeerd. Na een jaar of 6 verzamelen heb ik drie volle Helmers en daar moet het ook bij blijven. Ik wil eerst een deel van mijn collectie verkopen en doneren. Er moet lucht in komen om weer volop van mijn nagellakjes te kunnen genieten.

Shocking hè? Ik weet het. Maar omdat ik nog steeds een hele hoop mooie nagellakjes in mijn collectie heb die ik nog nooit aan je heb laten zien, heb ik bijna twee jaar geleden nagellak roulette in het leven geroepen. Ik pak nagellak roulette weer op wanneer ik voldoende daglicht heb om ze te fotograferen. Het werken met een daglichtlamp frustreert me mateloos en dus wacht ik op het voorjaar en de zomer.

Catrice C01 Be Pool

Toch ben ik laatst weer met de daglichtlampen in ‘gevecht’ gegaan om Be Pool van Catrice te kunnen laten zien. Dit is een nagellakje dat ik echt al jaren in mijn collectie heb. Be Pool komt uit de 2012 Nymphelia collectie. En ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik haar draag (oeps). En dat is zo jammer, want ze is prachtig. Een hele mooie aqua groene kleur met shimmer. Formule was ook na al die jaren goed en het fijne is, dat ze niet afgeeft bij het verwijderen.

Catrice C01 Be Pool   Catrice C01 Be Pool

Ik hoop dat je het leuk vond om deze ‘gouwe ouwe’ te zien.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij doet om je nagellakcollectie binnen de perken te houden? Gooi je ze weg? Geef je ze weg? Verkoop je ze? Ook ben ik benieuwd of jij ook wel eens het gevoel hebt dat je genoeg hebt, of heb je dat punt nog niet bereikt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

6 Reacties

 • Diana (Gek op Nagellak)

  Wat een mooie lak blijft dit! Ik had ‘m ook, maar heb ‘m een tijdje geleden weggedaan. Ik had namelijk erg veel van dit soort kleuren die heel veel op elkaar leken. Eens in de zoveel tijd hou ik een opruiming. De lakjes die weg mogen, geef ik dan aan m’n moeder die ze voor een klein prijsje op de rommelmarkt verkoopt.

  Het verzadigde gevoel dat je beschrijft, heb ik nog niet echt gehad. Ik heb wel periodes gehad dat ik een stuk minder kocht, omdat ik de collecties op dat moment niks vond of doordat ik het heel druk had met m’n studie. Ik heb ook wel wat minder lakken dan jij, namelijk een nagellakrek en één ladekast vol. Succes met het uitzoeken van je collectie!

 • margriet kuper

  wat een mooi lakje deze…die heb ik niet eens. Ik heb ook wel een punt bereikt dat ik niet meer voor elke catrice collectie naar de winkel ren. Ik ga nu eigenlijk alleen nog voor de specialen (indie, OPI etc.) met 2 volle Helmers heb ik denk ik ook wel genoeg keus.

  • iontrend

   Wat goed van je. Ik heb inderdaad ook het gevoel dat ik liever investeer in een mooie indie dan zomaar alles blijven kopen. Fijn om te lezen dat jij en andere nagellak bloggers door dezelfde fases lopen 🙂

 • Nailtalk

  Ik doe precies wat jij doet! Op een gegeven moment heb ik het idee alsof ik er in verzuip. Ik weet niet meer wat ik heb of wat te gebruiken of wat te kiezen als ik keus heb naast het swatchen voor merken. Dat is inderdaad niet leuk! Ik pak lege doosjes en stop daar alles in voor vriendinnen, zus, etc. Zo krijgt iedereen wat. Mijn indies hou ik wel. Die gaan echt niet weg!

  Mooi lakje van Catrice, prachtige kleur en shimmer 😀

  • iontrend

   Ik kan mijn indies ook niet opgeven. Als eerste de lakjes die niet zoveel waard zijn of die gewoon niet fijn zijn 🙂 Ik ben blij dat Koningsdag weer voor de deur staat, want daar ga ik hopelijk weer mijn slag slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook