Nagellak,  Swatches

Casuelle My Shiny Day

Casuelle Let it Shine My Night Glow and My Shiny Daynail polish

Hallo, hallo! Vandaag kan ik je nog een nagellakje laten zien van het Shine On Me trio van Casuelle. Gisteren liet ik je My Night Glow al zien, en vandaag heb ik My Shiny Day uitgekozen. Een hele mooie zeegroene shimmer.

Casuelle Let it Shine My Shiny Day nail polish

Evenals My Night Glow, is My Shiny Day een topper. Ik draag twee laagjes groene nagellak als basis en een laagje My Shiny Day. De formule en het resultaat van deze groene nagellak zijn haast identiek aan de blauwe. Goede dekking bij de eerste laag en de shimmer/glitter is heel goed zichtbaar. Dit zijn ideale nagellakjes als je ‘oude’ en ‘saaie’ creams wilt opfrissen. Net even wat anders weer.

Casuelle Let it Shine My Shiny Day nail polish

In deze shimmer mix zitten een zeegroene en paarse shimmer. In het flesje erg goed zichtbaar, op de foto’s helaas niet. Bij My Night Glow deed ik een vergelijking met Spoiled ES050. Het leek me leuk om nu een vergelijking te doen met Coral K08, het nagellakje dat ik laatst bij Wibra kocht. Zie je een verschil?

Casuelle Let it Shine My Shiny Day nail polishCoral nagellak Wibra K08 zeegroen met gouden shimmer

Ook nu zal de nagellak liefhebber het verschil kunnen zien. Het nagellakje van Coral is lichter en meer turkoois terwijl My Shiny Day echt groener is. Het nagellakje van Coral heeft gouden shimmer en My Shiny Day heeft groene/paarse shimmer en zou dus koeler moeten ogen. Hier nog een close up van My Shiny Day.

Casuelle Let it Shine My Shiny Day nail polish

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Deze Casuelle Let it Shine nagellakjes kocht in bij Big bazar voor €1,-. In het flesje zit 10 ml nagellak.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook