Nagellak,  Nail art,  Swatches

Born Pretty Store roze holografische nagellak

Hallo, hallo. Heb je het koude weekend overleefd? Hopelijk gaan we nu in sneltreinvaart richting de lente.

Vandaag kan ik je een heel leuk en ontzettend mooi nagellakje laten zien. Het is een roze holografisch nagellakje van the Born Pretty Store. En ze kan meer dan alleen lakken!

Deze showstopper is de Born Pretty Store holographic polish 6 ml. Ik heb nummer 02 gekozen, de roze kleur uit de collectie. Hier zie je een overzicht van alle lakjes uit de collectie.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik de rode of roze zou nemen, maar koos uiteindelijk voor de roze. En ik kan je verklappen dat ik de rode nu al wel besteld heb. Want zoals je kunt zien is deze kleine beauty in het flesje al betoverend. Maar wanneer het licht erop schijnt …. Ik geloof niet dat ik ooit zo’n sterke holografische glans heb gezien. Je kunt het op de foto’s zien … de holografische glans lijkt haast te branden in het flesje en op mijn nagels.

De formule was ook erg goed. Niet te dik, niet te dun. En het kleine kwastje was ook prettig om mee te werken en ik kon de nagellak gemakkelijk aanbrengen zonder fouten. Ik had twee laagjes nodig om haar dekkend te krijgen. Met een top coat glanst ze nog net iets meer.

Maar het grappige van dit nagellakje is, dat je haar ook kunt gebruiken om mee te stempelen. Je krijgt twee lakjes voor de prijs van 1! Stempelen met een holografische nagellak is heel erg mooi en ik die het vaker. Ik heb een donkere nagellak als basis genomen (Lacura Plum) en daaroverheen heb de nagellak gestempeld. En ook dan is ze bijzonder mooi.

In totaal zijn er 5 nagellakjes in deze collectie, maar de Born Pretty Store heeft nog veel meer mooie nagellakjes om mee te lakken of te stempelen. Wanneer je de code MKEX31 gebruikt krijg je 10% korting op je bestelling.

Liefs Imke dit product werd me aangeboden ter review

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook