Overig

Born pretty store nail stamping BP-X54

Hallo, hallo. Vandaag heb ik weer een hele leuke nieuwe image plate voor je van mijn favoriete online store -> Born Pretty Store. 

Ze hebben zo ontzettend veel image plates en krijgen er regelmatig nieuwe bij. De image plate die ik je vandaag laat zien is BP-X54. Ik koos deze plate vanwege de afbeelding met de man. Die zag er zo gaaf uit.

Voor de nail art heb ik een witte nagellak gebruikt als basis. Mijn duim heb ik een rode kleur gegeven. Om de afbeeldingen te stemplen heb ik een zwarte en rode stempelnagellak van Moyra gebruikt.

Het effect van de nail art is precies zoals ik gehoopt had. Ik hoop dat jij ‘m ook mooi vindt. Wil je deze image plate ook in je bezit krijgen, dan kun je hem vinden in de online store. De plate kost $2.19. met de code MKEX31 krijg je 10% korting op je aankoop.

Liefs Imke dit product werd me aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook