Nail art

Born Pretty Store image plate BP-L066

Hallo, hallo! Hoe gaat het met je? Heb je al vakantie gehad of heb je er nog een om je op te verheugen? Laatst liet je een van de nieuwe image plates van Born Pretty Store zien. Dat was plate BPX-L019 Floral. Vandaag kan ik je een andere image plate laten zien met nog meer bloemen.

Born Pretty Store image plate BP-L066 

Ik kan geen genoeg van images plates krijgen met bloemen. En vooral de images plates met rozen zijn mijn favoriet. En als je de plaat goed bekijkt heeft de BP-L066 een afbeelding met rozen (bovenste rij, 3e image). Maar ze heeft ook zonnebloemen en hele schattige vogeltjes.

En toch heb ik voor vandaag niet die plaatjes gebruikt. Ik saag mijzelf soms uit juist andere images te gebruiken omdat ze op de nagel er anders uit kunnen zien dat op de image plate. Stempel maar eens een afbeelding en kijk dan naar je stemper. Vaak zijn de details mooier en omdat je in spiegelbeeld stempelt, kan de uitkomst soms anders zijn dan je verwacht had.

Om deze mani te maken heb ik gebruik gemaakt van ibd 56858 Patchwork en P2 020 Creamy Mint op mijn ringvinger. Ik heb de eerste afbeelding van de tweede rij gebruikt en zoals ik al voorspelde vind ik de afbeelding op mijn nagels veel leuker dan op de plate. Dit is ook een ideale afbeelding om in te kleuren.

Ik hoop dat je het leuk vond om een nieuwe nail art te zien. Image plate BP-L066 is te koop bij Born Pretty Store voor $2.39. En wanneer je mijn code MKEX31 gebruikt krijg je 10% korting op je aankoop.

Graag tot gauw!

Liefs Imke  dit product werd mij aangeboden ter review

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook