Nail art

Born Pretty Store image plate BP-L060 geometric

Hallo, hallo! Wat gaaf dat je er weer bent. Zijn bloemen niets voor jou en heb je liever een geometrisch design op je nagels, dan heb ik een hele gave nieuwe image plate voor je van Born Pretty Store. Ze brengen zo veel nieuwe image plates uit dat er altijd een hele mooie plate jouw naam roept! En misschien is het deze wel LOL.

Born pretty Store image plate BP-L060

Als je me vraagt te kiezen tussen bloemen en geometrische designs, dan denk ik dat ik een uurtje nodig heb om je een antwoord te geven. En eigenlijk kan ik niet kiezen, want ik ben ook dol op geometrische designs. Kijk maar eens naar deze plaat. Gaan er niet 101 ideeën door je hoofd? Bij mij wel LOL. Ze zijn zo veelzijdig. Je kunt ze zo stempelen, je kunt ze inkleuren, je kunt ze als achtergrond gebruiken voor een andere afbeelding. Ja, ik ben dol op geometrische designs!

Dit keer koos ik voor een ontwerp dat me doet denken aan de zee en aan zeemeerminnen. De zomer is officieel begonnen en dat vraagt om een zomerse nail art. Ik realiseerde me dat ik meestal met zwart stempel en koos daarom voor een blauwe stempellak. Het effect vind ik heel erg leuk geworden.

Op mijn nagels draag ik Manhattan Feelin’ Fly, een witte nagellak van Sally Hansen en de kleur op mijn duim is donkerblauwe is raadsel LOL. Ik kan me niet meer herinneren welke kleur dit is. Nadat alles droog was heb ik een kobaltblauwe stempelnagellak van Konad gebruikt. Ik koos twee designs te gebruiken; de boogjes die aan de schubben van een zeemeermin doen denken en de golfjes die me aan de zee doen denken. Het is design 3 en 6 van de bovenste rij.

Ik heb het al eens verteld, maar ik doe het graag nog een keer. De image plates van Born Pretty Store zijn zo fijn. De kwaliteit is goed, de afbeeldingen zijn gemakkelijk op je stempelkussen te krijgen en ze hebben de leukste designs voor hele betaalbare prijzen.

De image plate BP-L060 kost $2.99 en wanneer je mijn code MKEX31 gebruikt, krijg je 10% korting. Naast deze plate hebben ze nog heel veel andere plates. Hieronder een selectie van de plates die ik al op mijn blog heb laten zien.

  • Houdt je van bloemen dan is deze iets voor jou Floral BPX-L019 
  • Ben je gek op kawaii afbeeldingen, dan vind je deze panda nail art vast leuk BPL-025
  • En nog meer bloemen voor de liefhebber met image plate BP-L015

Ik ben heel benieuwd wat je van deze nail art vindt en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke *pr sample

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook