Nail art

Born pretty Store BPX-L019 Floral

Hallo, hallo! Leuk dat je er weer bent. Met het heerlijke weer van de afgelopen weken heb ik zo’n zin om nail art te maken. Ik heb zin om er net even meer moeite voor te doen dan normaal. heb jij dat ook? Vandaag kan ik je een hele mooie image plate laten zien van de Born Pretty Store.

Image plate BPX-L019 Floral
Dit is een van de nieuwste image plates uit het reusachtige assortiment van Born Pretty Store. Toen ik haar zag was ik direct verliefd op. Niet alleen omdat ik dol ben op image plates met bloemen, maar ook omdat de afbeeldingen me doen denken aan Mandela’s en zelfs een beetje henna tekeningen.

De kwaliteit van de images plates van BPS is heel goed. Ik heb de afgelopen jaren al heel wat images plates gekocht en ze stempelen altijd goed. Zo ook deze. Om mijn nail art te maken koos is dit keer voor twee kleuren uit de nieuwste Essie collectie S’il Vous Play.

Op mijn wijsvinger en pink koos is een klein paisley motief en op de andere twee vingers koos ik een van de grote afbeeldingen. Het subtiele effect van de glitter lak op het zachtroze lakje vind ik heel mooi. Vooral in het licht is het effect goed te zien.

ik hoop dat je het leuk vond om weer een nieuwe nail art te zien met een van de nieuwe image plates van de Born Pretty Store. Deze image plate BPX-L019 kost $2.39, maar wanneer je mijn code MKEX31 gebruikt krijg je 10% korting op je totale aankoop.

Liefs Imkedit product werd mij aangeboden ter review

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook