Nagellak,  Nail art

Beauty Big Bang water decals pink skull BN-1619

Er zijn nail arts die zo goed lukken dat ik ze het liefst niet meer af zou doen. Vandaag heb ik een voor je! Om deze nail art te maken heb ik water decals gebruikt van Beauty Big Bang.

Ik liet je laatst al blauwe bloemen zien (water decals BN-1619). Die waren al prachtig, maar deze zijn nog mooier. Als basis voor mijn nail art heb ik essie forget me nots gebruikt. Op de nagels waar de skulls op gingen, heb ik een witte nagellak aangebracht van Revlon. Toen alles droog was heb ik twee decals gekozen.

Als laatste heb ik een matte top coat van essence gebruikt en een paar steentjes en klaar was mijn nailart.

De water decals BN-1619 zijn te koop in de webshop van Beauty Big Bang. Ze kosten slechts €1,29 en met de kortingscode ESSNL10 krijg je ook nog eens 10% korting.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook