Nail art

Beauty Big Bang – flower water decals

Er is een nieuwe plek waar we hele voordelige nail art spulletjes kunnen kopen. Heb je wel eens gehoord van Beauty Big Bang? Zij hebben mij laatst benader en vroegen of ik een aantal dingen wilde reviewen. En daar heb ik natuurlijk geen nee op gezegd.

Vandaag kan ik je hele mooie water decals laten zien. Het doet me echt denken aan Delfts blauwe tegels of aardewerk.

Water decals design 3c – wit met blauwe bloemen €1,29

De decals komen in een kleine verpakking met in totaal 10 decals. Ze zitten op een vel en je moet ze zelf uitknippen. De decals zijn vrij klein en voor mensen met hele lange nagels kunnen ze te kort zijn. Het voordeel van deze decals is, dat er veel witruimte in zit, waardoor je een beetje kunt smokkelen.

Voor mijn manicure heb ik ze gecombineerd met een metallic blauwe nagellak van een limited edition van HEMA. De decals waren gemakkelijk van het papier af te krijgen, alleen heb ik heel veel moeite moeten doen om ze van mijn vingers af te krijgen. Normaal kan ik met een beetje aceton het restant gemakkelijk verwijderen. Nu moest ik blijven boenen. Dat was een minpuntje, maar als ik naar ze kijk was dat alle moeite waard.

Heb je ook interesse in deze water decals, of een van de vele andere designs, gebruik dan code ESSNL10 voor 10% korting op je aankoop. En deze korting is geldig op het gehele assortiment van Beauty Big Bang.

Geniet van deze eerste lentedag!

Liefs Imke dit product werd me aangeboden ter review

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook