Nagellak,  Swatches

Be a bombshell Va Voom nagellak

Vandaag kan ik een nieuw nagellak merk introduceren op mijn blog. Nieuwe merken uitproberen is een van de leukste dingen om te doen. Het verbaasd me iedere keer weer hoeveel nagellak merken er zijn. Daarom vind ik het extra leuk om een nieuw merk op mijn blog te introduceren.

Be a bombshell cosmetics komt uit Amerika en verkoopt naast nagellak veel meer make-up. Ze hebben maar een paar nagellakjes in de collectie, maar als ze allemaal zo goed zijn als Va Voom, dan wil ik ze allemaal hebben LOL.

Va Voom is een heerlijke diep paarse cream. De formule was een droom. Twee laagjes was voldoende om haar dekkend te krijgen.

Heb jij nog een merk nagellak in je collectie wat minder bekend is in Nederland en waar je gek op bent? Ik zou het leuk vinden als je het met me wilt delen.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook