Beauty,  Huidverzorging

BCL SPA Sugar Scrub & Massage Cream

BCL SPA Sugar Scrub and Massage Cream Mandarin and mango

Happy Friday! Bijna weekend. Tijd om bij te komen van de week die achter je ligt. En tijd om jezelf even te verwennen. Ik probeer iedere zondag tijd vrij te maken om lekker te gaan tutten. Doordeweeks moet het vaak snel, maar op zondag wil ik er alle tijd voor nemen.

BCL SPA maakte als eerste een complete lijn met huidverzorgingsproducten met enkel biologische ingrediënten. Alle ingrediënten die zij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen en getest. Ik kan je vandaag de scrub en massage creme laten zien in de geur mandarijn en mango.

Sugar Scrub Mandarijn en Mango

BCL SPA Sugar Scrub and Massage Cream Mandarin and mango

De scrub zit in een ronde plastic pot en bevat 227 gram. Zoals je kunt zien zit er heel veel scrub in het potje. En direct toen ik de pot opende kwam er een heerlijke geur me tegemoet. Als je al eerder een review van dit soort producten op mijn blog hebt gelezen, dan weet je hoe dol ik ben op producten die heerlijk ruiken. En deze scrub is heel fris en geeft me direct een blij gevoel.

De basis van deze scrub is suiker en daar hebben ze essentiële olie zoals Arganolie, Olijfolie, Jojoba-olie en Spearmint olie aan toegevoegd. De Mandarijn extracten fungeren als een natuurlijke antiseptisch middel dat de huid verfijnt en helpt de huid de cellen te vernieuwen. Met als resultaat: een helder, jonger uitziende huid. Mango heeft antioxiderende eigenschappen om de huid te voeden en beschermen.

je kunt de scrub voor het hele lichaam gebruiken. De scrub voelt heel prettig aan op de huid. De geur is heerlijk. En nadat ik de scrub afgespoeld had voelde mijn huid super zacht aan.

Massage Cream Mandarin & Mango 

BCL SPA Sugar Scrub and Massage Cream Mandarin and mango

Na het scrubben heb ik de Massage Cream aangebracht. In deze pot zit 237 ml en de massage creme zit er zo rijk en voedend uit. Ook nu is de geur heerlijk. Je ruikt de mandarijn en mango en voor mij is het precies goed. Niet te overheersend en het ruikt heel natuurlijk.

De massage creme bevat heerlijke voedende en hydraterende ingrediënten zoals Arganolie en Olijfolie. Het is gemakkelijk aan te brengen en voelt als een intensieve voeding voor de huid. Mijn huid voelt zacht en heeft een mooie gloed. En dat is iets wat ik echt belangrijk vind, zeker nu we weer rokjes aan kunnen. Dan wil ik graag dat mijn huid er verzorgt uitziet.

De scrub en de massage creme maken deel uit van het 4-stappen systeem van BCL. Ik ben nu ook erg benieuwd naar de andere twee stappen: Dode Zeezout Soak en Moisture Mask. Ben je nu geen fan van Mandarijn en Mango, geen nood. BCL SPA heeft heel veel heerlijke geuren in haar assortiment. Misschien houd je meer van Lemongraass & Green Tea of Milk & Honey of Coconut Bamboo. En dat zijn slechts een paar van de geuren die beschikbaar zijn.\

Ik ben heel enthousiast over de BCL SPA producten. Als eerste omdat ze gemaakt zijn van biologische ingrediënten. Ik ben een paar jaar geleden overgestapt op biologische huidverzorging omdat ik geloof dat Moeder Natuur hele mooie dingen maakt die goed voor ons zijn. De geur van de scrub en massage cream is precies goed. Niet te overheersend en het ruikt authentiek. De kwaliteit van de producten is heel erg goed en de prijs is heel redelijk. De scrub met 227 gram kost €14,05 en de massage cream met 237 ml kost €9,28. Alle producten van BCL SPA zijn te vinden op de website van Nailproduct.nl 

Heb jij een eigen spa ritueel?

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook