Beauty,  Huidverzorging,  Nagelverzorging

Bare Luxury by Morgan Taylor

Morgan Taylor Baxe Luxury complet manicure and pedicure

De koude maanden zijn gearriveerd en dat betekent dat je je handen en voeten extra mag verwennen. De wintermaanden stellen je huid namelijk behoorlijk op de proef. Kou, wind, centrale verwarming en andere invloeden tasten de natuurlijke beschermlaag van je huid aan. Bare Luxury van Morgan Taylor is een 4-stappen systeem dat je handen en voeten intens zal verzorgen.

Morgan Taylor Baxe Luxury complet manicure and pedicure

De Bare Luxury sets komen in een zilveren kartonnen verpakking. Aan de verpakking is duidelijk te zien welke variant je hebt. In totaal zijn er vier varianten. Ik heb er twee mogen testen; Calming Lavender & Sage, Renew Seaberry & KuKui. Het Bare Luxury systeem bestaat uit vier stappen. In de kit vind je dan ook vier zakjes. Op ieder zakje staat duidelijk de stap aangegeven in de rechter bovenhoek. Vandaag laat ik je de Lavender & Sage kit zien.

Morgan Taylor Bare Luxury step 1 soak Stap 1: Purifying Soak
Deze eerste stap is een heerlijk ontspannend voetenbad. In het zakje zit lila badzout dat verrijkt is met een heerlijke geur en een soort olie. Het lost gemakkelijk op in het water en na het voetenbad voelden mijn voeten zacht en gevoed aan.

Stap 2: Detox Masque
Morgan Taylor Bare Luxury step 2 detox maskNa het voetenbad is het tijd voor een ontspannend masker. Ik heb heel wat maskers gebruikt in mijn leven, maar nog nooit één voor mijn voeten. Ook het masker ruikt luxueus en ontspannend. Het masker is gemakkelijk aan te brengen. Ik heb meer dan genoeg voor zowel mijn handen en voeten. Op de verpakking staat niet hoe lang je het masker moet laten zitten. Dat is nou een instructie die ik graag had willen hebben. Ik heb het 10 minuten laten zitten.Morgan Taylor Bare Luxury step 3 sugar scrub

Stap 3: Sugar Scrub
Als het masker zijn werk gedaan heeft, meng je de scrub in het masker. Op die manier is het niet te ruw voor de huid. Ook deze stap voelt heerlijk aan. De geuren zijn wat mij betreft zo goed samengesteld. Niet te overheersend en ze geven echt een heerlijk ontspannen gevoel. Nadat ik klaar was met scrubben heb ik alles goed afgespoeld. Mijn huid voelde zacht en gevoed aan.

Morgan Taylor Bare Luxury step 4 massage butterStap 4: Massage Butter
In zakje nummer 4 zit een Massage Butter. Ook dit product heeft weer een subtiele en heerlijke geur. Maar in mijn ogen is het geen Massage Butter. Het is meer een gel. De crème is namelijk gemakkelijk te verdelen over de huid en voelt gel-achtig aan.

Mijn conclusie
Morgan Taylor heeft echt het gevoel van een luxe spa behandeling in een kit weten te stoppen. De vier stappen zijn gemakkelijk uit te voeren. Ze hebben hele fijne producten gebruikt om je handen en voeten mee te verzorgen. Maar wat mij het meeste bij zal blijven is de geur! Wat een genot. Het is zo jammer dat ik het je niet kan laten ruiken, maar dat was het grootste plezier voor mij.

Ik heb ook wel een paar aandachtspunten. In ieder zakje krijg je zoveel product dat je er bijna 2x mee kunt doen. Alleen door de verpakking die gekozen is zul je het niet snel bewaren. Wellicht dat potjes of tubes daarvoor een oplossing kunnen zijn. Ik vind het namelijk geen fijn idee om producten weg te gooien. Wat ik ook echt gemist heb is informatie over dit product. Op de website van Morgan Taylor heb ik niets kunnen vinden over de ingrediënten en de voordelen van de verschillende producten. En dat is zo jammer. Het is namelijk geen goedkope set en ik wil als consument graag geïnformeerd worden over het product wat ik koop. En wat is het verschil tussen de vier sets? Alleen de geur? Ik had meer vragen waar ik geen antwoord op kon vinden. Als laatste is de Massage Butter. In mijn ogen is de naam verwarrend omdat je een luxe rijke creme verwacht en een lotion met een gel formule krijgt.

Al met al ben ik wel fan van deze kits. Het is echt een spa behandeling in een doosje. De geuren moet je zelf beleven want dat is voor mij het sterkste pluspunt aan deze kits. De Bare Luxury kits zijn verkrijgbaar via de webshop van Morgan Taylor en komen in vier verschillende geurvarianten: Energy Orange & Lemongrass, Calming Lavender & Sage, Renew Seaberry & KuKui en Detox Ginger & Green Tea. Iedere set bevat de producten die bij de verschilende stappen horen en een set kost €13,25.

Ik ben heel benieuwd of jij als eens van de Bare Luxury kits had gehoord. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imkedit product werd mij aangeboden ter review

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook