Nagellak,  Swatches

Astor Sweet Sangria

Astor Splash collection Sweet Sangria

Ik heb het gevoel dat Astor een van die merken is die minder bekend is in Nederland. En dat is ook wel logisch denk ik, want Astor is niet meer te koop in Nederland. De dames die wel eens in Duitsland gaan winkelen zullen het wel kennen. Laatst was ik bij de DM en daar vond ik een display van de Splash Collection.

Astor splash collection

In deze collectie zaten 12 frisse zomerkleuren. In deze collectie zaten naast 9 zomerse nagellakjes ook 3 jelly nagellakjes. Deze transparante nagellakjes zijn een echte hype aan het worden. O.P.I bracht als eerste de Sheer Tints uit. Essie is onlangs met de Silk Watercolors uitgekomen (deze collectie krijgt hele goede reviews) en O.P.I heeft onlangs de Color Paints uitgebracht.

Van de 9 reguliere nagellakjes koos is Sweet Sangria, een hele zomerse rode nagellak met roze shimmer. De formule van de nagellak was goed. Op de foto’s zie je twee laagjes. De shimmer is op de nagel goed te zien, alleen kon mijn camera de shimmer minder goed registreren.

Astor Splash collection Sweet SangriaAstor Splash collection Sweet SangriaAstor Splash collection Sweet Sangria

Astor nagellak is dus te koop bij de Duitse drogisterijen zoals DM en Rossmann. Voor Sweet Sangria heb ik €2,45 betaald.

Heb jij een nagellakje van Astor in je collectie?

Liefs Imke

2 Reacties

  • NailTalk

    Sheer tints zijn zeker handig voor nail art! Maar zie ze ook al swatch en daar voel ik echt niks voor. De Astor kleur is niet helemaal mijn ding maar die shimmer maakt ‘m wel wat aantrekkelijker 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook