Nagellak,  Nagelverzorging

Astonishing Nails Aceton

Het zomerse weer van de laatste tijd zorgt ervoor dat ik al mijn zomerse nagellakjes wil gebruiken. Ik zou het liefst iedere dag iets anders op mijn nagels doen. En dan is een goede nagellak remover heel fijn om te hebben!

Vandaag wil ik je graag kennis laten maken met Astonishing Nails Aceton. Het flesje dat ik je hier laat zien bevat 100 ml en kost €3,95 op de website van Nailproduct.nl. Het flesje heeft een dop die je er helemaal af kunt schroeven voor als je grote hoeveelheden in een keer wilt gebruiken. Maar de dop heeft ook een druppelaar. Je klapt het bovenste gedeelte van de op omhoog en dan zie je een kleine opening.

Ik gebruik aceton iedere keer wanneer ik mijn nagels doe. Het is de snelste manier om kleine oneffenheden weg te werken. Zoals je op de foto hieronder ziet moet ik soms wat schoonmaken LOL. Aceton is een goed oplosmiddel dat mijn nagellak snel oplost. Op internet kun je verhalen vinden over het feit dat aceton slecht voor je nagels zou zijn. Ik ben daarom even gaan zoeken.

Wat is aceton nu eigenlijk?
Aceton (ook bekend onder de namen dimethylketon, DMK en propanon) is een kleurloze vloeistof die veel als oplosmiddel wordt gebruikt. Aceton is een vluchtige en brandbare vloeistof. Alhoewel aceton licht irriterend is, is huidcontact minder erg dan bij vele andere oplosmiddelen. Aceton werkt ook desinfecterend.

Bijzonderheden voor ons nail junkies. Aceton …
– lost acrylnagels op
– werkt snel en effectief om nagellak ter verwijderen
– is te gebruiken i.c.m. aluminium folie, een glazen schaal of soaking tray

Het is dus een oplosmiddel en je huid en nagels kunnen er door uitdrogen. Laat je daar aub niet door afschrikken. Ik gebruik al jaren aceton en naar volle tevredenheid. De aceton van Astonishing Nails werkt ook erg goed. Ik raad aan om je handen te wassen nadat je aceton hebt gebruikt en om je nagels en nagelriemen altijd te verzorgen met een verzorgende creme of olie. Dan zal de ‘schade’ die de aceton aanbrengt minimaal zijn.

En wanneer ik dan mijn nagels of nail art op de foto zet, zien er er netjes uit!

Astonishing Nails Aceton is verkrijgbaar in de webshop van Nailproduct.nl en een flesje van 100 ml kost €3,95.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook