Accessoires

Accessoires: SALE bij Six

Fijne zondag! Heb je gebruik gemaakt van het extra uurtje? Ik was gewoon vroeg op en ga dit extra uur gebruiken om nieuwe artikelen te schrijven. Vandaag laat ik je de ring en armbandjes zien die ik bij Six heb gekocht. Ik was op zoek naar een cadeautje voor iemand en zoals die dingen gaan … ik vond ook een paar leuke dingen voor mijzelf. 

Sale bij Six; ring en twee armbandjes

Het is Mid Season Sale en Six had een hoop leuke armbandjes, oorbellen en ringen afgeprijsd. Ik heb niet alleen een mooi cadeautje voor een vriendin kunnen vinden, ik vond ook een paar dingen voor mijzelf.

Als eerste de donkergroene leren armband met zilveren en roze studs. De kleur is erg mooi en perfect voor de herfst. Hij is redelijk smal en kan twee keer om mijn pols. De afwisseling tussen de vierkante zilverkleurige studs en de roze strass stenen vind ik super leuk. Deze armband was nu afgeprijsd voor €2,-.

Sale bij Six; ring en twee armbandjesSale bij Six; ring en twee armbandjes

Ik vond ook een hele mooie ring. Hij bestaat uit meerdere zwarte en zilverkleurige vierkantjes. Hij zat direct goed en voor €2,- kon ik hem niet laten liggen.

Sale bij Six; ring en twee armbandjesSale bij Six; ring en twee armbandjes

En als laatste deze prachtige armband. Heel klassiek en de 3 bladvormige steentjes vind ik zo mooi. Deze armband was afgeprijsd voor €3,-.

Sale bij Six; ring en twee armbandjesSale bij Six; ring en twee armbandjes

Zoals je ziet zijn het drie heel verschillende stijlen. Alle drie de stijlen vind ik erg mooi en passen ook bij me. Ik houd van het stoere en nonchalante van de leren stud armband, maar houd ook van de geometrische vormen van de ring. Ook het klassieke van de laatste armband spreekt me erg aan. Niemand is 1 dimensionaal en ik heb er veel plezier in de verschillende dimensies van mijn karakter uit te drukken met verschillende sieraden. Voor iedere bui een armband zou je kunnen zeggen LOL.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook