About Me

Welkom bij iOnTrend!

iOnTrend

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Misschien vraag je je af: ‘Wie zit er achter iOnTrend?’ Dat ben ik, Imke. Ik kom uit Nijmegen en in het dagelijks leven ben ik communicatiestrateeg.

Enkele jaren geleden is mijn voorliefde voor make-up en alles wat met beauty te maken heeft weer in alle hevigheid opgebloeid. Beauty en make up staan voor mij gelijk aan: creativiteit, kleur, variatie, afwisseling en heel veel plezier..

Daarom ben ik in 2012 met iOnTrend begonnen. iOnTrend is een beautyblog voor vrouwen die houden van beauty, nagellak, nail art en alle andere dingen die het leven zo leuk maken. Met iOnTrend neem ik je graag mee op mijn ontdekkingsreis naar nieuwe geweldige producten. Ik zal je op de hoogte houden van de laatste trends, ik test nieuwe producten en laat je weten wanneer een van deze nieuwe producten een plaats in mijn ‘hall of fame’ verdiend.

Grappig weetje: Ik ben gek op alles wat je kunt smeren! Echt. Ik weet niet waarom, maar ik word zielsgelukkig van zachte, voedende en heerlijk ruikende producten. En dan heb ik het niet alleen over een dagcrème, nachtcrème of bodylotion. Nee …..you name it, zolang je het kunt smeren krijg ik een glimlach op mijn gezicht!

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook