Nagellak,  Swatches

a england Jane Morris – Rossetti’s Goddess collectie

DSC00908 copy

Ik heb ze al een paar weken in huis en kom er nu pas aan toe om ze aan je te laten zien. Vandaag wil ik je graag voorstellen aan Jane Morris, een prachtige grijze holografische nagellak van a england’s laatste collectie Rossetti’s Goddess.

a england Jane Morris from the Rossetti's Goddess collection

De Rossetti’s Goddess collectie bevat vier nieuwe kleuren: Jane Morris, Proserpine, Captive Goddess en Incense Burner. En a england weet wat goede nagellak is! De kleuren zijn keer op keer prachtig en de formules zijn ook geweldig. Ze hebben regelmatig holografische nagellakjes in hun collectie. Als je daar niet van houdt hebben ze ook geweldige crèmes en nagellak met shimmer.

a england Jane Morris from the Rossetti's Goddess collectiona england Jane Morris from the Rossetti's Goddess collection

Ik heb twee nagellakjes uit deze collectie gekocht en het zal je niet verbazen als ik je vertel dat ik de andere twee ook dolgraag aan mijn collectie wil toevoegen. Laat ik beginnen met de twee die ik heb LOL. De prachtige donkere teal die je links op de foto’s ziet is Proserpine. Je kon haar gisteren bewonderen in nagellak roulette #42.

Jane Morris is een hele mooie grijze holografische nagellak. Love it! Geweldige formule en praktisch dekkend in een laag.

DSC00902 copy DSC00905 copy

Wat is jouw favoriete a england kleur of collectie?

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook