iOnTrend

a england In Robe and Crown

a england In Robe and Crown

Leuk dat je er bent. Vandaag heb ik weer een heel mooi nagellakje voor je. Ik zou zo gelukkig zijn als ik alle nagellakjes van a england zou kunnen kopen. Helaas zijn ze iets prijziger (€10,50) dan een gemiddeld nagellakje bij de drogisterij. Daarom is het extra bijzonder als ik je weer een nieuwe kleur kan laten zien.

Vandaag kan ik In Robe and Crown aan je laten zien. Deze kleur komt uit de laatste collectie van a england Tennyson’s Romance. In deze collectie zitten 6 prachtige holografische nagellakjes en ik koos In Robe and Crown uit omdat ik dol ben op deze kleur. Ze wordt omschreven als een donkere granaat rode nagellak met holografische glitters.

a england In Robe and Crown

De kwaliteit van deze nagellakjes is erg goed en ik heb voor de foto’s twee laagjes gebruikt. En ik heb Essie Gel Couture top coat gebruikt om de manicure extra glans te geven.

a england In Robe and Crown a england In Robe and Crown

Ik ben heel benieuwd wat jij van de nagellakjes van a england vindt. En heb je er een of meerdere in je collectie? Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook