Beauty,  Thuis

3 … producten die ik kocht voor de verpakking

_MG_9112 copy 1

Mag ik handen zien als je ooit een product hebt gekocht puur vanwege de verpakking! Ik heb me er meerdere keren schuldig aan gemaakt LOL. Hoe zeggen ze dat ook alweer in goed Engels? I’m a sucker for cute packaging. En ja, dat ben ik. Vandaag laat ik je drie producten zien die ik kocht omdat ze gewoon te leuk waren. Had ik ze nodig? Nee, waarschijnlijk niet. Maar gelukkig kun je je geld ook uitgeven aan dingen die je absoluut niet nodig hebt maar gewoon te cute of funny zijn.

Action pennenset
Als je van make-up en nagellak houdt, hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen waarom ik deze pennen en arceerstiften kocht. De pennen hebben de vorm van een lipstick en de arceerstiften hebben de vorm van een nagellakflesje. Dat is al leuk, maar als je alle vrolijke kleuren bij elkaar ziet … Ze kostten slechts €1,- en als ik het me goed herinner zaten in een setje twee pennen en twee arceerstiften.

_MG_9097 copy

Hello Kitty lipbalm
Opruiming bij Claire’s is zo gevaarlijk als je gek bent op Hello Kitty. Alles aan deze lipbalm is leuk: het formaat, de kleur, het feit dat het een lipbalm is en …. het is Hello Kitty! Ik gebruik haar als decoratie en heb de lipbalm nog niet gebruikt.

_MG_9076 copy

Bubble head doggies
Oké, nu wordt het echt erg hahaha. De eerste twee producten kan ik gebruiken zonder opmerkingen te krijgen, maar de bubble head hondjes… Tja wat kan ik zeggen. Hun grote wiebelende hoofdjes en kleine lijfjes …ze zijn gewoon cute! Ze hebben jaren op mijn bureau op het werk gestaan, maar staan nu al een tijd thuis en daar blijven ze voorlopig ook staan.

_MG_9108 copy

Maak me gek en vertel me wat jij ooit hebt gekocht vanwege de verpakking. Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook