iOnTrend

Nail art: Less Mess Liquid Nail Tape 11 ml

Een nail art maken is heel erg leuk om te doen. Wat minder leuk is, is het schoonmaken van mijn vingers en nagelriemen. Nailproduct.nl heeft een hele handig product in haar assortiment waarmee je het schoonmaken vergemakkelijkt.

Less Mess Liquid Nail Tape

Het product bestaat uit een lichtroze vloeibare latex met een heerlijke zoete geur. Het flesje is zwart en in het flesje zit 11 ml vloeibare latex. Op de foto hieronder kun je zien dat de latex lichtroze van kleur is. Het kwastje is vrij gewoon maar dat is ook minder belangrijk.

Wanneer je een nail art wilt gaan maken kun je de liquid nail tape gebruiken om een barriere te maken tussen de nagellak en de huid rondom je nagels. Met het kwastje breng je een laagje latex aan zoals ik hieronder heb gedaan. Het is gemakkelijk om te doen. Zorg er wel voor dat je je nagels niet raakt. Gebeurt dat toch, dan kun je het gemakkelijk verwijderen met een stokje.

Laat de latex drogen tot ze doorzichtig wordt. Vervolgens kun je stempelen of op een andere manier je nagels versieren. En zoals je ziet heb ik bij mijn ringvinger niet alleen mijn nagel gestempeld, maar ook een deel van mijn vinger.

Door de Less Mess Liquid Nail Tape is het schoonmaken heel gemakkelijk. Je trekt simpelweg de latex van je vingers en dan ben je klaar! En dan is dit mijn nail art.

Deze Liquid Nail Tape is te koop bij Nailproduct.nl. Voor een flesje van 11 ml betaal je €9,95.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

3 Reacties op Nail art: Less Mess Liquid Nail Tape 11 ml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook