Nagellak roulette

Nagellak roulette #32

iOnTrend nagellak roulette #32

Een hele fijne zaterdag. Vandaag heb ik weer een speciale editie van nagellak roulette voor je. Een aantal weken geleden heb ik mijn eerste nagellakjes besteld via de Kiko cosmetics website. En vandaag wil ik je er 5 laten zien. Toen ik de kleuren koos, leken ze niet helemaal lente-proof te zijn. Als je ze bij elkaar ziet zijn ze misschien meer geschikt voor bijvoorbeeld de herfst of winter. Tja, dat is de consequentie als je nagellakjes in de uitverkoop koopt, dan loop je achter een seizoen aan. Of ze nu helemaal lente-proof zijn of niet, het blijven prachtige nagellakjes! Enjoy!

Kiko #329 Pale Gray
De naam van dit nagellakje zegt alles. Dit is een zachte lichtgrijze crème. Fijne formule en dekkend in twee laagjes. Ik vraag me alleen af waarom ze Gray met een ‘a’ geschreven hebben. Ik heb nog een paar kleuren waar Gray zo gespeld is en ik heb er een paar waar het gewoon met een ‘e’ geschreven is. Als je weet waarom, laat het me weten.

Kiko #329 Pale Gray

Kiko #368 Burnt Orange
De volgende kleur is misschien een herfstkleur, maar ik denk dat hij ook prachtig is in de zomer. Het is een hele mooie warme oranje tint die perfect zal staan bij een zongebruinde huid. Ook de formule van Burnt Orange was erg fijn.Kiko #368 Burnt Orange

Kiko #321 Dove
Voor alle liefhebbers vannude kleuren is Dove een echte aanrader. Het is een middenbruine crème. Gemakkelijk aan te brengen en twee laagjes waren voldoende.

Kiko #321 Dove

Kiko #514 Pearly Golden Coffee
Pearly Golden Coffee is een hele diepe rijke kleur, en ook nu is de naam een perfecte omschrijving van de nagellak.

Kiko #514 Pearly Golden Coffee

Kiko #524 Blue multicolor
Als laatste heb ik een hele mooie blauwe nagellak voor je met multicolor shimmers of micro glitters. In het echt is hij mooier dan ik met de camera vast kon leggen. Aanrader als je van blauwe nagellak houdt.

Kiko #524 Blue multicolor

Dit was een speciale nagellak roulette met alleen maar Kiko nagellakjes. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien.

Heel fijn weekend!

Liefs Imke

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook